Happy Mothersday!

Hallo allemaal!

Voor alle mama’s die dit lezen: Happy Mothersday!

Vandaag heb ik 2 fotolijstjes om te laten zien, die ik heb gemaakt voor Fenna’s oma’s. Vanmorgen zijn we naar Oma Flat gegaan en voor haar maakte ik dit lijstje:

Fenna heeft in februari voor het eerst schoolfoto’s laten maken op de Peuterspeelzaal, dus dit is best wel een bijzondere foto zo! Het lijstje heb ik gekocht bij de Action en opgepimpt met wat lettertjes, bloemetjes en houten vlindertjes die ik met witte acrylverf heb geverfd.

’s Middags hebben we oma Huis gezien en voor haar heb ik dit fotolijstje gemaakt:

Dit lijstje had ik nog op voorraad liggen en was een blank houten lijstje. Ik heb het in de gesso en witte acrylverf gezet, een designpapiertje van Marianne Design (MDpaper-PB7050) gepakt, deze op maat uitgesneden, met de distresser behandeld en op het lijstje geplakt met extra sticky tape. Ook hier heb ik de boel verder opgepimpt met bloemetjes, witte letters en vlindertjes die ik met witte acrylverf geverfd heb. Omdat de foto smaller was dan het lijstje, heb ik op de achtergrond nog een papiertje van Marianne Design geplakt, zodat het allemaal wat meer matcht.

Daarna ingepakt met een cellofaantje, een vrolijk lintje erop en de cadeautjes waren weer klaar! Fenna had ook nog het een en ander voor de oma’s geknutseld. En ze had haar mama ook nog eens flink verwend. Het was een zeer geslaagde moederdag!

Leuk dat je weer even langs bent gekomen en graag tot de volgende keer!

Veel Freubelliefs,

Sabrina

One Comment

  1. Wat een leuke fotolijstjes! Daar zijn de oma’s vast enorm blij mee!
    De oma’s moeten wel altijd in een huis of flat blijven wonen, anders wordt het allemaal erg verwarrend ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *