Cupcakes voor Kids – een kaart met een uiltje

Hallo allemaal!

Ook in februari hadden we bij Cupcakes voor Kids een aantal pakketten te verdelen. Een recordaantal zelfs: maar liefst 14 pakketten hebben we uit mogen delen! Dankzij uitbreiding van ons team, had ik deze maand 5 pakketten waar ik aan mee mocht werken. De een met het maken van een kaart, een ander met het maken van een tasje en nog een ander met beiden. Dat scheelde mij enorm veel druk op mijn schouders en ik ben dan ook zeer trots op onze nieuwe kaartenmaakster Esther en Daniëlle! Daniëlle kan ook tasjes maken en daardoor kan alles veel beter verdeeld worden. Ook kwam Tanja erbij: zij maakt ontzettend leuke slingers, die de jarige op zijn/haar stoel kan draperen. Helemaal op thema gemaakt! Inmiddels bestaat het team van Cupcakes voor Kids uit 9 vrijwillige dames: 5 dames maken de cupcakes, taarten, cakepops en koekjes en 4 dames zijn van de papierwinkel: tasjes, kaarten en slingers.

Inmiddels zijn we ook benaderd door onze lokale krant en hebben wij daar met het gehele team in gestaan, met een leuk artikel, om aandacht te vragen voor onze Dreamordonate-actie. We zijn er bijna! Nog 140 euro te gaan en dan kunnen we onze droom gaan verwezenlijken om een stichting te maken van dit geweldige project!

Nynke heeft inmiddels hulp gekregen bij de organisatie van dit alles: ik ben van de papierwinkel en Marjolein van de taarten-/cupcakeswinkel. Samen verdelen wij de pakketten onderling en zorgen we ervoor dat er weer heel veel kindjes een prachtig pakket gaan krijgen, Wij, van de planning, vinden dit enorm leuk om te doen. Nynke houdt alles goed in de gaten, want ook wij maken wel eens kleine foutjes! 😉

De maand februari werd voor mij dus ook afgetrapt met het maken van een kaartje voor het pakket van Jennifer. Zij is gek op uiltjes en daar had ik nog leuke plaatjes van liggen van Yvonne Creations.

Het designpapier hebben we gedoneerd gekregen en ik kon me weer lekker uitleven met roze. De randen van het papier heb ik bewerkt met de distresser. Dan krijg je een leuk rafelig effect.

De tekst “Happy Birthday” heb ik met roze Stazon-inkt gestempeld en uitgeknipt. Vervolgens zijn de losse letters met 3D-kit op de kaart geplakt.

Achter het uiltje heb ik een roze lintje geplakt met 2 kleine roosjes. Gezellig toch!

 

Ik heb gebruik gemaakt van de volgende materialen:

Papier:

*kaart van Action
*paperbloc van Avec (gedoneerd gekregen)
*designpapier van Action (30,5 bij 30,5 paperbloc uit mijn voorraad)

Lint:

*Kruidvat

Roosjes:

*Action (uit voorraad)

Stempels:

*Scrabble Letters Noor!Design (6410/0079)

Inkt:

*Stazon

Plaatje:

*3D-knipvel Yvonne Creations Uiltjes (CD10344)

Marjolein heeft dit keer een prachtige taart gemaakt (de uiltjes zijn van chocola gemaakt!) en Tanja heeft de leuke slinger gemaakt.

De komende tijd gaat er het een en ander veranderen bij het maken van kaarten en tasjes voor Cupcakes voor Kids. We hebben enorm veel spullen gedoneerd gekregen, waaronder 3D-knipvellen, en daarom hebben wij besloten, om de kaarten met tasjes niet meer op thema te maken. Het is voor ons enorm omslachtig om dit bij te houden. Daarom gaan wij een voorraadje aanleggen, gemaakt met alle geweldige spullen die we gedoneerd hebben gekregen. Het thema voor ons kaartenmakers wordt vanaf nu dus voornamelijk de leeftijd van de jarige. En geloof me, hier kunnen we ook alle kanten mee op! 🙂

Leuk dat je weer even langs bent gekomen en graag tot de volgende keer!

Veel Freubelliefs,

Sabrina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *