Cupcakes voor Kids: Frozen-kaart

Hallo allemaal!

Vorige week werd Lieke 4 jaar (zij is overigens ook mijn achternichtje) en zij ontving van ons een zogeheten “Uitdeelpakket”: hiermee kunnen kinderen uitdelen in hun klas op school op hun verjaardag. Lieke gaat nu voor het eerst naar school en ze is gek op Frozen. Maar zij koos niet voor Frozen-cupcakejes, zoals wij eigenlijk wel hadden verwacht, maar voor Angry-birds Cupcakjes, net als haar grote broer Tim. De cupcakejes zijn gemaakt door Nynke.

14222331_1074933919287662_816946668295559480_n

Bij het “Uitdeelpakket” zit geen cadeau of tasje, maar wel een kaart namens ons team. Ik mocht dit keer de kaart maken en daar heb ik wel een Frozen-kaart van gemaakt:

20160902_123752

De kaart is gemaakt van wit karton (13×26) en heb ik beplakt met designpapier van Noor! Design (6011/0019). De ijskristallen zijn gemaakt met 2 mallen van Noor!design (6002/2021 en 6002/2020). De ronde achtergrond van Elsa is gemaakt met mal 6002/0379, uitgestanst en ge-embossed op wit karton. Daarna heb ik met de Typewriter-letterstempels van Noor!-design (helaas niet meer leverbaar), blauwe karton, Versamark en wit Wow! embossingpoeder de letters “Hoera Lieke 4 jaar” gemaakt, deze  vervolgens uitgeknipt en met 3D-kit op de mal geplakt. Elsa heb ik van internet afgehaald en via Word uitgeprint. De blauwe pareltjes zijn van de Action, welke ik extra heb vastgeplakt met Tacky Glue (in mijn ervaring vallen ze er anders erg snel weer vanaf helaas). De randen van het papier heb ik bewerkt met blauwe Distress-inkt (kleur weet ik helaas niet meer).

Lieke heeft met veel plezier haar cupcakejes op school uitgedeeld!

Kom je uit de regio Zuidplas en wil je weten of jij (of iemand die je kent) in aanmerking komt voor één van onze pakketten? Kijk dan eens op onze facebookpagina!

Wil je meer informatie over ons project? Dit kun je uiteraard ook vinden op onze facebookpagina of stuur mij een mailtje.

Graag tot het volgende pakket!

Veel Freubelliefs,

Sabrina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *