Nieuw logo, nieuwe website, nieuwe start!

Hallo allemaal!

Al jaren had ik een webwinkel en een blog op 2 verschillende sites. Maar omdat ik dit eigenlijk helemaal niet zo handig vind, ben ik op het moment druk, druk, druk om alles bij elkaar te krijgen op 1 website.

Ik ben nu heerlijk WordPress aan ’t uitzoeken, uitvinden en uitproberen en dit bevalt erg goed moet ik zeggen!

Sinds de geboorte van mijn kleine meisje vorig jaar ontbreekt me af en toe echt de tijd die ik nodig heb om mijn website up to date te houden. In de toekomst wil ik dit weer veel regelmatiger gaan doen, maar tot dusver is het nog een beetje chaotisch af en toe šŸ˜‰

Door mijn maandelijkse bijdrage aan het geweldige project “Cupcakes voor Kids” is het allemaal drukker geworden. Maar de geweldige reacties van de kinderen, die een pakket voor hun verjaardag van ons mogen ontvangen, geven zo ontzettend veel voldoening en motivatie! Ook hierin moeten we nog wat meer orde in de chaos gaan scheppen, maar ik geloof dat dit tezijnertijd best wel goed gaat komen.

Mijn vakantie staat voor de deur en in die weekjes vrij ga ik zeker even verder met het opbouwen van de nieuwe site. Alles komt in een nieuw jasje, ik ben zelf ook erg benieuwd hoe het er uiteindelijk uit komt te zien.

Voor nu: graag tot ziens!

Veel Freubelliefs,

Sabrina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *