dinsdag 21 juni 2016

Ik ben met mijn blog verhuisd!

Hallo allemaal!

Afgelopen weekend heb ik een lang gekoesterde droom waar kunnen maken: bijna al mijn internetdingen onder 1 dak oftewel: op 1 website.

Ik heb mijn website Made by Sabrina.nl helemaal vernieuwd en een boost gegeven en zowel mijn webwinkeltje als mijn blog nieuw leven ingeblazen. Mijn webwinkeltje staat helaas nog niet online, hier moet ik echt nog het 1 en ander voor doen, maar mijn blog heb ik inmiddels wel daar voortgezet.

Ben je in de toekomst nog benieuwd naar al mijn creatieve uitspattingen, dan wil ik je graag uitnodigen om me daar te volgen. Helaas is het me nog niet gelukt om mijn vrienden via Blogger daarop te kunnen volgen, maar als je je inschrijft op mijn nieuwsbrief of mijn Facebook-pagina liked, dan zie je alle laatste updates en nieuwtjes vanzelf voorbij komen.

Bedankt voor alle jaren dat ik hier heb kunnen bloggen en dat je me hier gevolgd hebt. Ik zie je graag terug op mijn nieuwe blog!


maandag 16 mei 2016

Kerstkaart 04 - 16 mei 2016

Hallo allemaal!

op deze tweede pinksterdag heb ik weer eens een kerstkaartje om te laten zien.

De gebruikte sketch is hetzelfde als de sketch die ik heb gebruikt voor kerstkaart nr. 3, maar door de andere kleuren en samenstelling is het een heel ander kaartje geworden.

Alle gebruikte materialen zijn van Noor!-design: het papier, het plaatje, de stansjes en de tekstjes. Als basis heb ik een kraft-kaart gebruikt van de Action. De randen zijn beïnkt met Distress Inkt.

Ook deze kaart doet mee met de kerstkaartenactie op Tiets; Creatieve Wereld op Facebook.

Leuk dat je even langs bent geweest op mijn blog en tot de volgende keer!


vrijdag 13 mei 2016

Happy Birthday to you - 13 mei 2016

Hallo allemaal!

In maart was mijn schoonzusje jarig en voor haar heb ik een geld-envelopje gemaakt. Ik merk nu pas echt hoe erg ik achterloop met bloggen haha.

Ze is gek van paars en de Me-to-You-beertjes, nou, dat is altijd een leuke combinatie om mee te werken! Ze vertelde me dat ze alle geld-envelopjes die ik in de loop der jaren voor haar heb gemaakt bewaard, om daar geld in te bewaren. Dus bedacht ik: laat ik dan eens een groter envelopje maken zodat ze alles makkelijker erin kan stoppen.


De basis is kraftpapier. Ik heb het envelopje gewoon wat breder gemaakt dan de normale maat, maar de maat weet ik helaas niet precies meer....... Het designpapier is van Action. De gebruikte snijmal is van Noor! Design; deze heb ik nog niet zo lang maar nu al 1 van mijn favorieten! De tekst heb ik gestempeld met paarse Stazon-inkt en stempels van Noor! Design. De paarse bloemetjes heb ik zelf gemaakt met een mal van Kreaxion. Het pareltje is gemaakt met een parelpen.


Dit is de achterkant van het envelopje. Hij is dichtgemaakt met een kanten lint (ook van de Action). Binnenin zit een flapje vastegplakt waarin het geld gestoken kan worden. Dit flapje kan ook opgeleukt worden, maar dat heb ik deze keer i.v.m. tijdgebrek niet gedaan.

Leuk dat je even langs bent geweest op mijn blog en graag tot de volgende keer!


woensdag 11 mei 2016

Kerstkaart 03 - 11 mei 2016


Hallo allemaal!

Ook al zijn de temperaturen nu zomers en is de kerst en winter ver te zoeken, toch ben weer ik aan de slag gegaan met de kerstkaarten. Op de facebook groep Tiets Creatieve Wereld (dit was voorheen de club van Kaarten maken met Tiets) kun je meedoen aan de kerstchallenge. Je maakt 2 kaarten per maand en in december maak je er 8. Aan het einde van het jaar heb je dan 30 kerstkaarten.... en geen kerststress! Tenminste, dat is de bedoeling..... ik loop nu al 5 kaarten achter lol.

Maar goed, dit is kerstkaart nr. 3. Ik heb een sketch gebruikt, maar kan me even niet herinneren waar ik deze vandaan heb geplukt.......


Het is een kaart vol met Noortjes! Het Designpapier, de gebruikte mal, het plaatje en de teksten zijn allemaal van Noor! Design. Lief toch?

Binnenkort laat ik kerstkaart nr. 4 en  nr. 5 zien.

Leuk dat je even langs bent geweest en tot de volgende keer!




zondag 8 mei 2016

Moederdag 2016 - voor de oma's

Hallo allemaal!

Uiteraard kon ik het natuurlijk niet laten voor de beide oma's van Fenna een leuk dingetje in elkaar te freubelen. Dit jaar was ik iets minder ambitieus; een foto-scrap-boekje is het dit keer niet geworden haha! Maar ik ben wél aan de slag gegaan met foto's, want dat blijf ik toch wel het leukste vinden om aan de oma's te geven.

Dit keer ben ik aan de slag gegaan met het drieluik-MDF van Dutch Doobadoo. Ik heb ze eerst in de witte gesso gezet en daarna heb ik het designpapier erop geplakt. Om het een wat speelser effect te geven, heb ik alle randjes opgeschuurd.

Daarna ben ik aan de slag gegaan met verschillende snijmallen: de vierkante mal is van Spellbinder Nestibillities, het hart en de rechthoekige mal zijn beiden van Noor! Design. Ik heb gekozen voor bordeauxrood karton, omdat ik dit het mooist vond matchen met het designpapier (deze is overigens van een blik van de Action) 


Dit zijn de twee linkerkanten van de drieluikjes.


 Dit is het midden van de drieluikjes.


En hier dan de rechterkanten van de drieluikjes.

Ik heb de foto's een beetje afgeschermd, omdat mijn dochtertje en mijn nichtje erop staan.

Ik heb de drieluikjes afgemaakt met houten ornamenten van de Action, Craft Emotions en van CC-Hobby. De drieluikjes heb ik aan elkaar vastgemaakt met wat lintjes.

Dit was het voor vandaag.Iedereen een fijne en zeer zonnige moederdag verder gewenst! :)



Moederdag 2016 - in opdracht gemaakt

Hallo allemaal!

Daar ben ik weer eens. Ik heb het zo druk, dat bloggen op een zeer laag pitje staat, maar vandaag heb ik weer tijd om het een en ander aan jullie te laten zien.

Een vriendin van mij vroeg of ik een kaart voor moederdag wilde maken. Nou, daar zeggen we geen nee tegen natuurlijk!


Dit is dan wel een kaartje geworden wat een beetje uit mijn comfortzone viel, maar ik ben er zeer tevreden over! Als basis ik heb een kaart van kraftpapier gebruikt van de Action en het designpapier is ook van de Action. In het midden heb ik een van mijn nieuwe favoriete snijmallen van Noor! Design gebruikt. De tekst heb ik uitgeprint en uitgestanst met een hartenmal, ook van Noor! Design. De bloemen had ik nog op voorraad liggen. De ornamentjes zijn ook van de Action.

De sketch die ik heb gebruikt is van Cheerful Sketches Challenge-blog. Vond het wel weer eens leuk om hieraan mee te doen, dat was al een tijdje geleden.

Vriendinlief was er zeer blij mee. Ik hoop haar moeder ook :)

Leuk dat je even langs bent geweest op mijn blog en tot de volgende keer!

dinsdag 22 maart 2016

Cupcakes voor Kids - Konijnen-pakket - 8 april 2016


Goedemiddag allemaal,

hier ben ik weer eens na een aantal weken afwezigheid. Door drukte ben ik er even niet aan toegekomen om mijn blog up te daten, maar hier komt weer een tasje die ik heb gemaakt voor Cupcakes voor Kids.

Felicia werd 9 jaar en is helemaal gek op konijntjes. Nou vind ik konijntjes ook erg leuk (ik heb er niet voor niks 2 in huis), dus dat was een erg leuke opgave!


Het plaatjes is van Yvonnen Creations. De blauwe achtergrond is uitgestanst met een mal van Noor!Design. De letters zijn ook uitgestanst met een mal van Noor!Design. Het achtergrondpapier is van de action.


Deze roze en blauwe bloemetjes heb ik gemaakt met een mal van Kreaxion. De pareltjes in het midden heb ik zelf gemaakt met een parelpen.


Hier zie je het totale pakket. De overheerlijke cupcakes zijn dit keer gemaakt door Jeannine en Juliëtte heeft het kaartje gemaakt. Dan komt er nog een leuk presentje bij en klaar is het pakket! :)

Ik heb nog veel meer projectjes afgemaakt de afgelopen weken. Deze zal ik binnenkort even laten zien :) Ook heb ik deze week mijn nieuwe Spectrum Noir Markers binnen gekregen, dus ik kan weer volop aan de kleur. En oh wat kleuren deze markers heerlijk! Dus ook daar zal ik binnenkort het een en ander van laten zien.

Leuk dat je weer even langs bent geweest en tot de volgende keer!